Sunday, December 19, 2010

POST TERBARU

salam hujung mggu...rase cam dah lame lak tak wat n3...blogwalking pon dah jarang2....bz? agak bz gak lah seminggu dua nih...kapal nak belayar, so byk report nak kena compile....naseb bek xde masalah sgt.....kapal delay pon bukan salah aku...hehehe

yg jadi bz tu....kapal delay...maka aku jd mangse bos aku suh prepare surat....mmg lah bukan aku yg karang surat tu....tp songeh nye, aduh tak tahan aku...renyah cam bos pompuan lagaknye...tensen2...tp pk aku ni kuli aje....ngutuk dlm hati je lah....hehehe...tak patut kan...

minggu yg sudah ni plak, ape yg aku bz kan eik....kapal dah belayar...so kire cam xde keje ar aku ni....pg2 dtg kije aku dok layan citer korea....ade byk episod lak tuh....citer plak best...tu yg tak jalan2 ke blog2 korg...

seminggu dua ni plak....cuaca sgt2 la sejuk....kena plak ekon kt opis aku ni bru pas servis gamaknye.....sejuk nye smpi ke tulang....argghhhh....gegel tau...takmo aku g obersea cenggini...sengsara beb....huhuhu

rini ahd pon, aku kena keje...nape keje? bukan ade kapal pon kan? alahai...aku dipaksa rela ganti kawan aku yg jge kapal tu la....demi kawan2 kan....ok aje lah....lg pon ley tmbh wet saku aku....OT kt cni rm12 sejam...sape nak bg....hehehe...lg plak encik bie aku pon keje....so ok jer lah...

k lah....w/pon byk citer nak d storykan, tp bile start nk taip jerk ilang kata2....so jadilah entry merapu...hehehe....sejuk dah ni....keje aku dah settle...tggu encik bie abes kije aje....keje aku de lg sbnrnye...tp malas nk wat dah...setelah berhempas pulas td, semangat sudah ilang....sudah pk mau pulang aje...maka keje yg belen2 tu sok aje lah....lg pon citer korea dah abes tgk...kang sok xde keje lak....ok lah....selamat...

3 comments:

  1. owh..ada OT.MMHE mahu hire saya tak..?

    ReplyDelete
  2. noni: try lah antar resume

    kak rita: citer BOYS OVER FLOWER....

    ReplyDelete