Friday, June 10, 2011

TERIMA KASIH TEMAN

ALHAMDULILLAH....

umurku dah bertambah setahun lagi...insyaALLAH...
terima kasih buat semua rakan2 yg wish kat FB, email, SMS.
ingatan dr kalian buat aku terharu.

semalam seharian black out kat flat ni.
ape pon tak boley buat.
sudahnye aku banyak tdo dihari jadiku..hahaha

kononnya nak la wat kek utk diri sndri semalam.
tapi sedang asik mengemas dapur, tetibe gelap & senyap sunyi.
ingatkan kejap aje, rupa2nya sampai ke petang.
naseb aku puasa semalam. kalo tak mau makan ape aku?

sudahnya, takde kek takde ape.
tapi hati gembira tak terkata.
terima ucapan bertalu2...bajet femes la smlm..hehehe

akhirnya letrik ade sekitar jam 6pm.
sempat gak lah masak untuk berbuka.
cincai sudah.
menu dinner kami: ikan tenggiri goreng + sambal jejari ketam.
oklah kan ade jugak rezeki untuk dinner...

pas dinner, kami ke KIPMART masai.
stok lauk dah abes,
kami beli ayam, ikan, sayur DLL.
balik dr kipmart, layan citer seram.
tak penah2 aku layan citer malam jumaat.
tapi citer kali ni, kelakar tak ingat lah...
ketawa sakan aku tengok...
tak sabar tunggu next episod...

sekian, cerita semalam..
asben dah balik, kami nak lunch.
menu lunch: ikan masin + parik ayam aje

1 comment:

  1. sedapnye menu lunch...ikan masin tu yg plg best...he3

    ReplyDelete