Wednesday, May 4, 2011

SEBULAN LAGIK??????

arini 4 MEI 2011...macam tak pecaya aje kan...dah 11 bulan berlalu..
sebulan aje lg...rase macam nak wat something spesial la that day..
tapi apakah yg spesel itu ek...asik memikir aje, tak tak jumpa idea2 yg bombastic lagi fantastic...hahaha, angan tak boley blah kan...

pejam celik pejam celik, tinggal sebulan lagi untuk tarikh itu...
aku teruja beb...pestime nih...harap2 dipermudahkan segala rancangan daku nnt...

selama 11 bulan ini, macam2 jugak yg berlaku...
yg paling sedih, aku kehilangan kandungan ku yg berusia 3bulan...
sedih memang sedih, tapi harap2 ade rezeki yg lebih baik utk kami nnt...AMIN

3 comments:

  1. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari akak..

    11 bulan utk tarikh apa tu agaknya ek?

    ReplyDelete
  3. salam kenal kak yan..

    bobhandburry: salam, insyaALLAH sy singgah nnt...TQ sggh blog sy..

    ReplyDelete